Over ons

foto Sanne

Sanne

Mijn naam is Sanne van den Beucken-Titulaer per toeval ben ik in aanraking gekomen met masseren. Vanaf dat moment was ik meteen verkocht. Masseren zorgt niet alleen voor rust voor mijzelf maar ik kan ook enorm genieten van de gezichten en reacties van mensen na een behandeling. Het is mooi om te zien hoe mensen even helemaal kunnen ontspannen en dat ik hun een moment van rust mag bieden of wanneer ik te horen krijg dat klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen zijn! Daarom heb ik besloten om mijzelf te gaan verdiepen in verschillende soorten massage technieken. Na een aantal jaren opleidingen te hebben gevolgd tot massage therapeut heb ik in 2016 besloten om mijn eigen praktijk op te zetten. Je bent van harte welkom bij Wellnesspraktijk Sanne! Voor vragen of meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen.

Bram

Hoi ik ben Bram, jongste broer van Sanne. In 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. Om nog meer praktijk ervaring op te doen ben ik Sanne gaan ondersteunen in haar praktijk. Als fysiotherapeut kan ik, wanneer er bijvoorbeeld specifieke klachten zijn, samen met je kijken waar deze vandaan komen en naast een massage eventueel tips meegeven voor thuis. Ik geef de sport/ontspanningsmassage van 30, 45 of 55 minuten. Eventueel in combinatie met cupping. Momenteel ben ik voor onbepaalde tijd afwezig.

Bram massage
manuela engels

Manuela

Hoi ik ben Manuela Engels. In 2015 heb ik mijn opleiding Beauty & Wellness afgrond. Tijdens mijn opleiding heb ik een half jaar in het buitenland stage gelopen en heb daar vooral veel massages mogen geven. Dit vond ik ook het leukste om te doen! Daar heb ik heel wat ervaring opgedaan. Ik heb ontzettend veel zin om bij Sanne te mogen starten en mensen te laten ontspannen met een heerlijke massage. Hopelijk zie ik je snel in de praktijk! Ik geef de sport/ontspanningsmassage van 30, 45, 55 minuten (eventueel in combinatie met cupping), zwangerschapsmassage 45, 55, 90 minuten en de combimassage 55, 90 minuten. Naast 1 op 1 behandelingen geef ik samen met Sanne ook duo massages.

Heerlijk ontspannen. Net wat ik nodig had!!! Dank je wel.

Lon Thijssen

Thanks voor de heerlijke massage Sanne, Zeker voor herhaling vatbaar.. Tot snel weer

Tamara Verstappen

Een heerlijke ontspannende hotstone massage gehad. Lekker ff niks. Voor herhaling vatbaar!! Sanne en Nicole bedankt!!

Susanne Schers

Heerlijke ontspanningsmassage gehad van Sanne! Even een momentje voor mezelf!! Binnenkort ook de hotstonemassage uitproberen!

Nicole Zegers

Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Bijna inslaap gevallen, zo relaxed! Echt een aanrader!

Ingrid Roosch

Net een ontspanningsmassage gehad bij Sanne. Ik vond het heerlijk en zeer ontspannen. Voor herhaling vatbaar..

Sandra Vd Werf

Gun jezelf een relax moment