Duo- behandelingen

Duo- behandelingen
Kom gezellig samen ontspannen! Het is ook mogelijk om een duo behandeling te reserveren. Deze geven wij 1x per maand op zaterdag. Andere dagen en tijden dan aangegeven in de reserveringskalender zijn niet mogelijk. Is er niets meer beschikbaar? Neem dan per mail of whatsapp contact met ons op en we plaatsen je op een wachtlijst, wanneer er iets uitvalt ontvang je van ons een berichtje.

De volgende behandelingen zijn voor 2 personen. Je ontvangt beide in dezelfde ruimte een massage naar keuze van Manuela & Sanne. De prijzen zijn voor 2 personen. Een afspraak maken kan via de reserverings kalender.

– Duo sport of ontspanningsmassage 30 minuten: Korte massage nek, schouders en rug.

– Duo sport of ontspanningsmassage 45 minuten: Massage nek, schouders, rug en bovenarmen.

– Duo sport of ontspanningsmassage 55 minuten: Massage nek, schouders, rug en achterzijde benen of massage nek, schouders, rug en armen.

– Duo sport of ontspanningsmassage 90 minuten: Massage nek, schouders, rug, achterzijde benen, voorzijde benen en armen.

–  Duo combi massage 55 minuten: Massage nek, schouders, rug die wordt afgesloten met een verwarmende hotstone massage.

– Duo combi massage 90 minuten: Massage nek, schouders, rug en achterzijde benen die wordt afgesloten met een verwarmende hotstone massage van de nek, schouders en rug.

– Duo hotstone massage 45 minuten: Verwarmende hostone massage van nek, schouders, bovenarmen en rug.

Zwanger? Gefeliciteerd! Bovenstaande behandelingen mag je tijdens de zwangerschap niet ondergaan. Het is mogelijk om één van de twee behandelingen te wisselen voor een zwangerschapsmassage. Dit is enkel mogelijk bij duo massages van 45, 55 of 90 minuten. Neem een kijkje op de pagina; massages -> zwangerschapsmassage voor meer informatie over deze behandeling.

Boven de 25 graden zal er geen hotstone/combi massage worden gegeven. Heb je een afspraak gepland staan en is de temperatuur te hoog? Dan hoef je de afspraak niet te annuleren. We gaan voorafgaand aan de behandeling samen opzoek naar een alternatief.

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor deze behandelingen!