Fibromyssage

De Fibromyssage is een therapeutische massage voor mensen met fibromyalgie klachten en wordt als 3 verschillende massages aangeboden:

1. Massage tegen pijn. Deze massage zal worden afgestemd op de 18 tenderpoints in jouw lichaam.

2. Massage voor slaap. Het doel van deze massage is het activeren van het parasympatische zenuwstelsel. Het is een langzame, ritmische, massage. De massage werkt het best aan het einde van de dag.

3. Massage tegen hoofdpijn.

Wat kan een Fibromyssage voor jou betekenen?

♡ Brengt lichaam en geest tot rust

♡ Vermindert stress en pijn in het lichaam

♡ Verlichting van spierkrampen

♡ Versterken van het lymfesysteem

♡ Verlagen van de bloeddruk

♡ Opname van zuurstof in de spieren

♡ Verbetering van het bewegingsapparaat

♡ Vrijgeven van de natuurlijke pijnstiller: Endorfine.

Een behandeling zal 45 minuten duren.

Voorafgaand aan iedere behandeling zal er eerst een korte intake plaatsvinden (15 minuten). Hierin worden jouw wensen, klachten, behoeften en de voortgang van de behandelingen besproken. De duur van de massage zal ongeveer 30 minutenzijn. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en afhankelijk van diverse factoren. Als eerste zal de massage voor slaapbevordering worden toegepast. Afhankelijk van hoe jouw lichaam hierop reageert zullen er vervolg afspraken worden gepland voor de pijnbestrijding. Omdat het tijd nodig heeft voordat de Fibromyssage effectief gaat werken is het belangrijk om de Fibromyssage behandelingen, ook wanneer het allemaal even niet meezit, doorte zetten om ervoor te zorgen dat klachten op langere termijn worden verlicht. Om een zo effectief mogelijk resultaat te behalen kan ik voor jou ook een adviserende rol spelen op gebied van voeding, supplementen en bewegen. Tevens sta ik naast de behandelingen ook via mail/Whatsapp voor jou klaar mocht je hulp nodig hebben.