Hotstone massage

Behoefte aan een heerlijk verwarmende massage? Reserveer dan eens een hotstone massage!

Voor deze massage worden afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De stenen zullen worden verwarmd tot 45°C
Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage veel effectiever maakt. Een hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.
De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkende bewegingen. Na de massage zal er een oplegging van de stenen plaats vinden. Deze laten wij 10 minuutjes liggen zodat de warmte goed in het lichaam kan trekken, dit geeft extra ontspanning.

Bij een hotstone massage van 45 minuten zullen de nek, schouders, rug en bovenarmen worden meegenomen.

Combi massage 55 minuten: Ontspanningsmassage nek, schouders, rug. Deze massage wordt afgesloten met een verwarmende hotstonemassage.

Combi massage 90 minuten: Ontspanningsmassage nek, schouders, rug, en achterzijde benen. Deze massage wordt afgesloten met een verwarmende hotstonemassage van nek, schouders, rug.

Combi massage 120 minuten: Ontspanningsmassage nek, schouders, rug, achterzijde + voorzijde benen, armen. Deze massage wordt afgesloten met een verwarmende hotstonemassage van nek, schouders en rug.

Boven de 25 graden zal er geen hotstone/combi massage worden gegeven. Heb je een afspraak gepland staan en is de temperatuur te hoog? Dan hoef je de afspraak niet te annuleren. We gaan voorafgaand aan de behandeling samen opzoek naar een alternatief.

De hotstone en combi massage zijn ook te boeken als duo- massage.