Lichaamspakking

Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn een enorme toevoeging op een massage omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden.

Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt. En dan, dat gevoel na afloop; als herboren!

Dit komt doordat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend en voedend (vanwege de heilzame stoffen en mineralen die niet alleen in de huid maar ook in de diepere weefsels doordringen).

Het is belangrijk om na de behandeling goed water te drinken zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

De behandeling start met een ontspannende massage. Daarna het scrubben van de huid met een dode zeezout scrub (neutraal, sweet summer, bamboe of rozen) waardoor je huid gereinigd wordt en zo de pakking beter kan worden opgenomen.  Na het scrubben wordt de pakking zorgvuldig op je lichaam aangebracht. Daarna wordt de pakking met folie afgedekt. In de koudere periodes is het mogelijk om gebruik te maken van een infraroodwarmte deken. De warmte van de infrarooddeken versterkt de werking van de pakking en bevorderen zo de ontgifting. De pakking moet 20 minuten intrekken en wordt daarna met warme kompressen afgenomen. Tijdens de pakking ontvang je een hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende bodybutter (neutraal, bamboe, kokos of rozen).

We hebben een ruim assortiment aan lichaamspakkingen, ieder met hun eigen unieke eigenschappen en werking. Tijdens het reserveren kun je bij opmerkingen aangeven van welke pakking je graag gebruikt wilt maken. Ook als je gebruik wilt maken van de infrarooddeken mag je dit hier aangeven.

Dode zee modder pakking: vermindert stress en vertraagt het verouderingsproces van de huid, versterkt het immuunsysteem en verbetert daardoor de weerstand, de werking van de mineralen verbetert de spijsvertering, ontgift en herstelt de vochtbalans van de huidcellen, waardoor deze steviger worden, heeft een heilzame werking op de bloedcirculatie en verbetert de lokale celstofwisseling. Goed in combinatie met reuma, spierpijn en gewrichtspijn.

Contra-indicaties: hoge bloeddruk, hartproblemen, acute ontstekingen en koorts.

Algen-pakking: een pakking die uit drie soorten algen bestaat.
Is rijk aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren. Ontgifting van het lichaam, zuivert, normaliseert en vitaliseert de huid. Stimuleert de celstofwisseling, activeert vetstofwisseling. Heeft een vocht inbrengende werking. Is ideaal bij acne en andere huidproblemen en bij een afslankkuur. Verdrijft stress en vermoeidheid

Contra-indicaties: Personen die een overgevoeligheid aan jodium hebben, die een snel werkende schildklier hebben of een operatie aan de schildklier hebben ondergaan. Hoge bloeddruk, hartproblemen, kanker, tijdens de zwangerschap en wanneer je borstvoeding geeft.

Chocolade pakking: Deze pakking zorgt voor een goede doorbloeding, theobromine (een cacao molecule) zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet, werkt vocht afdrijvend, vitaliserend en afslankend. In de cacao zitten stoffen die het gelukshormoon endorfine produceren waardoor je je gelukzaliger gaat voelen. Gaat het verouderingsproces tegen. Door de magnesium werkt het ontspannend op de spier spanningen in het lichaam. Versterkt de bloedvaten en verbetert de doorbloeding. Laminaria geeft zachtheid aan de huid.

Soft Body pakking (neutrale pakking): Een heerlijke cremepakking met o.a. cocosolie, cocosmelk, shea butter, olijfolie en andere natuurlijke olieën. Een soft boy pakking voedt en verjongt, is rijk aan vitamine A en E, hydrateert de huid, verzacht en revitaliseert.

Aardbei rasul: werkt diep verzorgend. De rasul bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die tevens een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en gevoed met een dieptewerking. Na de behandeling is de huid blij, sterk en super zacht.

Kokospakking: houdt de huid elastische door vitamine E. De argan olie, honing extract en aloë vera voedt en beschermt de huid, werkt vocht inbrengend en verzachtend.

Honing-meloen pakking: voedt en verzorgt de huid, werkt vocht inbrengend en verzachtend.

Hoe ziet een behandeling eruit?

– Lichaamspakking 45 minuten: scrub, korte nek/schouder massage (10min), lichaamspakking rug, hoofdhuid massage, bodybutter.

– Lichaamspakking 55 minuten: scrub, nek/schouder/rug massage (25min), lichaamspakking rug, hoofdhuid massage, bodybutter.

– Lichaamspakking 90 minuten: scrub, nek/schouder/rug/achterzijde benenmassage (55min), lichaamspakking achterzijde lichaam, hoofdhuid massage, bodybutter.

– Lichaamspakking 120 minuten: scrub, gehele lichaamsmassage (85min), lichaamspakking achterzijde lichaam, hoofdhuid massage, bodybutter.