Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachtevorm van massage. Wat de naam al aangeeft is het doel van deze massage ontspanning te geven aan de spieren, lichaam en geest.
We hebben allemaal tijd nodig om te ontspannen en weer los te komen van de dagelijkse bezigheden. Doen we dit niet, dan zal het lichaam na verloop van tijd protesteren in de vorm van verkrampte spieren en mentale prikkelingen die zelfs kunnen lijden tot burn- out klachten of een depressie. Een ontspanningsmassage werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid. Maar ook wanneer je niets mankeert kan een massage een zeer prettige ervaring zijn.
Wat doet een ontspanningsmassage met je?
Doordat je het lichaam goed ontspant, kunnen ook allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd. Tevens helpt een massage lichaam en geest beter tot rust te brengen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Het is een cadeautje voor jezelf.

* Ontspanningsmassage 30 min; korte massage nek, rug, schouders
* Ontspanningsmassage 45 min; nek, rug, schouders, bovenarmen
* Ontspanningsmassage 55 min: nek, rug, schouders, achterzijde benen.
* Ontspanningsmassage 90 min; nek, schouders, rug, achterzijde + voorzijde benen, armen.
* Ontspanningsmassage 120 min; nek, schouders, rug, achterzijde + voorzijde benen, armen, handen, hoofdhuid en gezichtmassage.
* Relaxmassage 30 min; nek, schouders, hoofdhuid en gezicht
* Combi massage 55 min; ontspanningsmassage nek, rug, schouders. Deze massage wordt afgesloten met een verwarmende hotstonemassage.
* Combi massage 90 min; ontspanningsmassage nek, rug, schouders en achterzijde benen. Deze massage wordt afgesloten met een verwarmende hotstonemassage van nek, rug, schouders.
* Combi massage 120 min; ontspanningsmassage nek, schouders, rug, achterzijde + voorzijde benen, armen. Deze massage wordt afgesloten met een verwarmende hotstonemassage van nek, schouders en rug.

Boven de 25 graden zal er geen combi massage worden gegeven. Heb je een afspraak gepland staan en is de temperatuur te hoog? Dan hoef je de afspraak niet te annuleren. We gaan voorafgaand aan de behandeling samen opzoek naar een alternatief.

De ontspanningsmassage en combimassage zijn ook te reserveren als duo behandeling.

Combi massage 55 minuten

Ontspanningsmassage nek, rug, schouders. Deze massage wordt afgesloten met een verwarmende hotstonemassage.

AFSPRAAKAFSPRAAK